Eva & the Heartmaker Historie

Eva & the Heartmaker

Den Oslobaserte duoen Eva & the Heartmaker består av sanger og låtskriver Eva Weel Skram og ektemann, låtskriver og gitarist Thomas Stenersen.

Historie

Eva Weel Skram kommer opprinnelig fra Sogndal. Hun ble for alvor kjent for den norske publikum da hun deltok i Idol i 2005.

Historie

Eva kom ikke lenger enn 6.plass, men grobunnen var lagt for en lysende karriere. Sammen med Thomas Stenersen dannet hun i 2006 duoen Eva & the Heartmaker, som lager popmusikk basert på gitar og synth.

Eva & the Heartmaker album

I årenes løp har duoen rukket å gi ut fire album, med et femte på vei. Debutalbumet kom i 2006 og het Behind Golden Frames. I 2009 kom «Let’s Keep This up Forever», «Dominoes» kom i 2011 og 2013 ga oss albumet «Traces of You». Albumene har ikke bare blitt godt tatt imot av det norske folk, også kritikerne er fra seg av begeistring.

Suksess

Låter som «Joanna» og «Signals» har definitivt satt duoen på kartet.

Låten «Superhero» fra 2009 er den definitivt største hiten. I 2011 slo de til på MTV Music Award med prisen Best Norwegian Artist. De er et meget dyktig live band og turnerer stadig rundt omkring i Norge. Populariteten har også nådd utenfor landet. De har opptrådd i USA og er svært populære i våre naboland og Italia.

Den nye og svært etterlengtede platen er, i motsetning til de foregående, spilt inn i Sverige og Danmark. Den bringer blant annet med seg en musikkvideo der Eva spiller rollen som en vampyr som dreper alle som ikke elsker henne.

Facebook side

du er velkommen til å besøke vår facebook-side og se de siste oppdateringene.
facebook-norge
Den lekkert designede hjemmesiden lar deg følge med på det som skjer rundt og med duoen. Siden er på engelsk, så det hersker liten tvil om at Eva & the Heartmaker satser stort på utlandet!